Waarom je als bedrijf beter kiest voor technical outsourcing

Als industrieel productiebedrijf weet je ongetwijfeld dat een kalenderjaar verschillende piekperiodes kent op vlak van de productiecapaciteit. De ene keer heb je heel veel werk te verzetten, de andere keer is het weer wat minder. Soms is je team onderbemand omwille van langdurige ziekte bij je personeel óf je mist een belangrijke schakel in je team ten gevolge van een ongelukkig arbeidsongeval.

Heb jij nood aan ondersteuning in de dagdagelijkse takenpakketten zodat de druk in je complexe planning kan verminderen? Techs+Tools biedt een sterke poule van gekwalificeerde vakmensen aan om jouw bedrijf op korte of lange termijn te ondersteunen. Ontdek tal van voordelen van technical outsourcing.

Vakmensen met ervaring

Techs+Tools biedt mensen met ervaring aan in hun specifieke vakgebied. Elke euro die je aan arbeid zal besteden wordt omgezet in efficiëntie op de werkvloer. De ervaren techniekers van Techs+Tools passen zich in no time aan in een nieuwe machinale omgeving. Dit geeft de klant tevens de mogelijkheid om de focus te leggen op zijn corebusiness. Zo hoef je al niet te investeren in het inwerken van startende techniekers.

Daarnaast betaal jij niet voor opleidingen en in geval van ziekte. Daar zorgen wij allemaal voor. Techs+Tools heeft als doel zijn technici te ondersteunen in hun persoonlijke groei op professioneel vlak. Wij blijven onze technici opleiden om doelgerichte certificaten te behalen zodoende de technieker maar ook de klant er bij wint. Onze klant kan bijgevolg onze technici breed inzetten op basis van hun verschillende certificaten en attesten. Triple win!

Geen personeelstekort

Komen de offerte-aanvragen binnen aan de lopende band, maar moet je projecten weigeren omwille van een tekort aan personeel? Of zijn er technische vacatures die je moeilijk ingevuld krijgt? Techs+Tools biedt dé oplossing. Uit onze poule van vakmensen zoeken en koppelen we de geschikte specialist aan jouw tijdelijk of langdurig project.

Hoge flexibiliteit

Beginnen de deadlines van je planning door te wegen en heb je versterking nodig? Schakel dan de hulp in van onze gespecialiseerde techniekers om je team te ondersteunen tijdens piekmomenten. Zoek je ondersteuning voor een langere periode? Geen probleem! Ook daar kunnen wij je bijstaan.

Overtuigd? Techs+Tools biedt flexibele formules aan om jouw team te ondersteunen met gemotiveerde techniekers die gespecialiseerd zijn in jouw project.Terug naar blog Waarom je als bedrijf beter kiest voor technical outsourcing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x