Voor bedrijven

Op zoek naar een technisch profiel?

Is jouw bedrijf op zoek naar technische ondersteuning? Bij Techs+Tools koppelen wij het gepaste technisch profiel aan jouw project en garanderen zo efficiënte ondersteuning. Afhankelijk van de duur van jouw project, staan onze gekwalificeerde techniekers klaar om je zowel op lange als op korte termijn te ondersteunen.


Onze diensten

Techs+Tools biedt een sterke poule van gekwalificeerde technici aan. Vanuit ons hoofdkantoor in Leuven, met filialen in Vilvoorde, Hasselt, Aartselaar, Turnhout, Geel, Antwerpen en Aalst ondersteunen wij bedrijven in verschillende sectoren over heel Vlaanderen met als focus de industrie-, productie- en transportsector.


Onze sterktes

  • Met Techs+Tools win je aan flexibiliteit. Zoek je technische ondersteuning gedurende een kortere periode bij bepaalde piekmomenten? Of heeft jouw bedrijf nood aan een technisch profiel op lange termijn? Beiden kunnen!
  • Kwaliteit staat bovenaan ons lijstje. Techs+Tools biedt technici aan die reeds ervaring hebben in hun vakgebied. Wij garanderen dat zij je op een productieve en efficiënte manier kunnen bijstaan vanaf de start van het project. Bovendien zetten we bij Techs+Tools steeds in op de professionele groei van onze mensen aan de hand van het behalen van opleidingen en certificaten.
  • Wij zorgen voor een snelle service. Nood aan een ervaren technieker? Wij zoeken en matchen het gepaste technische profiel voor jouw project binnen de twee weken.
Voor bedrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x