phone 016/74.47.91

Over ons

Driven by expertise

Zaakvoerder Joris Vandezande heeft een grondige expertise uitgebouwd op het vlak van technical outsourcing. Techs+Tools zet alle middelen in om de juiste technische profielen te koppelen aan de juiste projecten. Op die manier helpen we startups, bedrijven en multinationals om te groeien en productiever te zijn. Onze focus? Industrie, productieomgevingen, de bouw- en de transportsector. Onze sterktes? Flexibiliteit, kwaliteit, duidelijkheid en een mensgerichte aanpak.

“Ik werd vroeger zelf nog uitbesteed als werkkracht. Het business model kent geen geheimen voor mij.” – Joris Vandezande

Driven by hr

De draaischrijf van Techs+Tools? Het sterke hr-beleid! Onze technische vacatures worden ingevuld door rekruiters met méér dan 10 jaar ervaring in de branche. Een technische screening, praktische testen en een doorgedreven persoonlijkheidstest? Driedubbel check! De hr-cel van Techs+Tools zorgt voor de perfecte match tussen de noden van onze klanten en de competenties van onze kandidaten. Wij investeren in onze klanten én in onze mensen.

“You don’t build a business – you build people – and then people build your business.” – Zig Ziglar

Driven by people

De toenemende automatisering en digitalisering is een trend die ongetwijfeld zal doorzetten en daarom zet Techs+Tools bewust in op een ‘lerende cultuur’. Wij geven onze techniekers de kans om opleidingen te volgen, certificaten te behalen en ‘on the job’ hun kennisveld te verbreden. Techs+Tools creëert een meerwaarde via een mensgerichte aanpak. Wat betekent dit? Een persoonlijke opvolging, af en toe een informele babbel en gezellige after work drinks op vrijdag. 

"The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team." – Phil Jackson

Zetten wij binnenkort mee onze tanden in jouw project?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x