Voor techniekers

Op zoek naar een job als technieker?

Ben je een mecanicien, elektromecanicien of elektricien met ervaring? Bij Techs+Tools zijn we steeds op zoek naar technische profielen om ons team te versterken. Wij creƫren de perfecte match tussen de noden van onze klanten en jouw competenties.

Kijk even rond en laat van je horen als er iets voor jou bij zit. Spontane sollicitaties zijn ook van harte welkom!Techs+School

Wij zetten sterk in op de professionele groei van jou als technieker. Daarom bieden wij een opleidingstraject aan met betrekking tot de werkzaamheden die je bij ons uitvoert.

Samen kijken we welke opleiding(en) jouw skills naar een (nog) hoger niveau kunnen tillen. Dit traject spreiden we uit over de eerste 24 maanden van jouw tewerkstelling bij Techs+Tools. Bovendien profiteer je de rest van je leven van de behaalde opleidingen en certificaten op de arbeidsmarkt.


Afwisseling in je job of niet? Beiden zijn mogelijk!

Verkies jij een job waar veel afwisseling aan te pas komt? Of ligt je voorkeur bij een langdurig of permanent project binnen eenzelfde bedrijf? Dankzij ons uitgebreid netwerk aan klanten zijn beiden mogelijk!

Voor techniekers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x