Technieker bij Techs+Tools? Hier lees je waarom!

Ben jij een mekanieker, elektromecanicien of elektricien in hart en nieren? Heb jij goesting om je handen uit de mouwen te steken? Ben jij een ervaren technieker, maar wil je evolueren naar een échte vakexpert? Say no more! Bij Techs+Tools zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers zoals jij! Ontdek wat wij jou te bieden hebben. Het is de moeite waard, beloofd!


Projecten op jouw lijf geschreven

A match made in heaven! Dat is ons streefdoel. We koppelen jouw competenties en interesses aan het geschikte project. Het resultaat? De ideale win-winsituatie:

  • Je krijgt de kans te doen waar je echt goed in bent. Omdat we bij Techs+Tools 100% inzetten op jouw expertise, is het mogelijk om je continu te verdiepen in jouw kennisveld.
  • Door de juiste match te vinden tussen technieker en project zorgen we er samen voor dat het woord ‘falen’ niet in ons woordenboek staat. En een succesvol afgerond project betekent een tevreden klant.


Afwisseling nodig of net niet? Beiden zijn mogelijk

Door ons breed netwerk aan klanten hebben we zowel tijdelijke als permanente projecten voor jou in de aanbieding. Droom je van een uitdagende job met veel afwisseling? Of ligt jouw voorkeur eerder bij het uitvoeren van een langdurig of permanent project? Beide opties zijn mogelijk. Kortom, we zoeken samen naar de job die bij jou past.


Wordt een krak in je vak met Techs+School

Wil jij evolueren van een ervaren technieker naar een krak in je vak? Met Techs+School bieden wij een opleidingstraject aan zodat jij jezelf kan ontplooien tot een échte vakexpert. Bij aanwerving bepalen we welke opleiding(en) je hierbij kunnen helpen. De voordelen?

  • Als goed opgeleide technieker zorg je voor succesvolle projecten en bijgevolg tevreden klanten. Dat leidt dan weer tot positieve mond-tot-mondreclame en goede reviews waardoor we weer meer business genereren. Het voordeel voor jou? Meer projecten zodat de kans op de perfecte match des te groter is!
  • Je kan als technieker breder ingezet worden binnen de werkomgeving van de klant waardoor je meer verantwoordelijkheid toegekend krijgt.
  • Bovendien haal je de rest van je leven voordeel uit de certificaten die je behaalt en de skills die je ontwikkelt. Hierdoor wordt je waardering als technisch profiel op de arbeidsmarkt alsmaar groter.


Een aanbod wat je moeilijk kan afslaan

Zoals waarschijnlijk al duidelijk is, bieden we een brede waaier aan opdrachten, werkomgevingen en taken aan. Een beetje uitdaging houdt de motivatie erin! Je krijgt natuurlijk steeds een nauwkeurige en persoonlijke begeleiding bij de klant, jouw match dus. Om je werk daar netjes en vlekkeloos te kunnen uitvoeren, kopen wij alle professionele gereedschappen aan die jij nodig hebt. Naast een aantrekkelijk loon, geniet je van allerlei extralegale voordelen waaronder een bedrijfscamionette (die je hieronder trouwens kan spotten).


Beginnen je vingers al te kriebelen? Waar wacht je nog op? Stel je kandidaat, kom langs voor een babbel en wie weet bemachtig jij een plekje binnen ons topteam! We zijn bovendien steeds op zoek naar extra werkkrachten.Meer items Technieker bij Techs+Tools? Hier lees je waarom!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x