5 facts over de back office van Techs+Tools

Naast onze techniekers die dagelijks aan de slag zijn op verschillende productie- en industriële sites, zijn er natuurlijk ook de mensen die elke dag hard aan het werk zijn op het kantoor van Techs+Tools! Maak in 5 facts kennis met de back office van ons outsourcingsbureau voor techniekers en kom alles te weten over hoe het is om er te werken. 


De back office is de onmisbare schakel in de motor van Techs+Tools 

Op het kantoor van Techs+Tools zijn dagelijks de HR Manager, HR Officer en de bestuurder te vinden en binnenkort komt daar nog een nieuwe Business Development Manager bij! Om in technische termen te blijven: dit team kan je zeker de onmisbare schakel in de motor van de techniekers noemen. Door hen is er overzicht over de opdrachten en onderlinge communicatie, zodat de motor blijft draaien! 

 

Dagelijkse ondersteuning aan techniekers, klanten en aan elkaar 

Bij het team op kantoor kunnen klanten terecht voor vragen en krijgen de Techs+Tools techniekers ondersteuning waar nodig. Als klein, hecht team kunnen ze rekenen op elkaar en opvangen waar nodig. Iedereen neemt een stuk van de administratie voor zijn rekening, waaronder het onderhoud van de eigen mailbox en het aanvullen van de CRMtool.  

De HR Officer is hét aanspreekpunt voor alle Techs+Tools technici en rekrutering. Daarnaast is er de HR Manager die verantwoordelijk is voor de payroll. 

De Business Development Manager zorgt ervoor dat zowel de sales,  klantopvolging en de operationele ondersteuning van de techniekers goed georganiseerd worden. De BDM houdt het overzicht over de lopende projecten door zijn dagelijks contact met de klanten en techniekers, maar doet ook aan cold prospecting en onderzoekt nieuwe business opportuniteiten.   

Onze facturatieverantwoordelijke Suzy zorgt er dagdagelijks voor dat alle in- en uitgaande facturen tot in het kleinste detail in orde worden gebracht. 

De leden van het back office team zijn allemaal positief ingesteld en heel erg resultaatgericht. 


De techniekers zijn de human capital van Techs+Tools  

Als een bedrijf door en voor mensen, zijn de techniekers van Techs+Tools de human capital. Onze waarde begint bij onze medewerkers, daarom organiseert de BDM met hulp van het back office team regelmatig events en activiteiten om alle techniekers actief te betrekken bij het team. Verjaardagen, feestdagen en allerlei ‘golden moments’ zijn heel erg belangrijk om bij stil te staan en de nodige aandacht te geven. 


 


Werken in een dynamische omgeving  

Als je bij het back office team van Techs+Tools werkt, kom je gegarandeerd terecht in een dynamische werkomgeving. Want als je dagelijks samenwerkt met mensen, is er nooit een dag hetzelfde. Potentiële klanten, techniekers, bureauvragen, er is regelmatig wel een telefoon aan het rinkelen of iemand die langskomt. Binnen deze dynamische omgeving bouw je met veel mensen snel een band op. 

Of je gaat mee naar de jaarlijkse Webhero awardshow, zoals hieronder Joris en Suzy!De back office is vaak “on the road”   

Het back office team van Techs+Tools is ook vaak genoeg op pad, naast het hoofdkantoor in Leuven en het kantoor in Antwerpen zijn ze namelijk regelmatig in filialen Vilvoorde, Hasselt en Aalst terug te vinden voor allerlei afspraken en de ondersteuning van bedrijven.

Door werkbezoeken bij techniekers komen ze bovendien op hele interessante locaties verspreid over heel België. Een productieatelier of een garage van groot rollend materieel bezoeken is zeker geen onbekend terrein!  


Lijkt het jou leuk om voor Techs+Tools te werken? Wij zijn doorlopend op zoek naar techniekers! Meer items 5 facts over de back office van Techs+Tools

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x