5 vragen aan de techniekers van Techs+Tools


De motor achter Techs+Tools? Onze techniekers natuurlijk! Daarom laten we hen graag aan het woord. Waarom kozen ze voor Techs+Tools, wat houdt hen gemotiveerd, welke uitdagingen kwamen al op hun pad...? Aan de hand van vijf vragen delen we graag de ervaringen van verschillende techniekers met jou.

Waarom koos je ervoor om technieker te worden?

Interesse en passie, dat is de drijfveer achter het kiezen van een job in de techniek. 

“Vanaf jongs af aan ben ik gepassioneerd door techniek” – Sammy

Die passie komt tevoorschijn wanneer ze een uitdagend project dienen op te lossen. De voldoening wanneer ze daarin slagen, dat gevoel is heerlijk. Een goede service en ondersteuning bieden aan de klant is iets wat hen nauw aan het hart ligt.
Bovendien is er veel vraag naar jobs in de techniek, denk aan elektrotechniekers, mekaniekers,  storingstechniekers, onderhoudstechniekers... Wij zorgen voor werkzekerheid en gezonde uitdagingen ten allen tijde.

Wat motiveert je om bij Techs+Tools te blijven werken?

“Techs+Tools slaagt erin om mijn verlangens in te vullen” - Michael

Het voelt goed om als technieker bij Techs+Tools te werken. Als detacheringsbureau in de technical outsourcing zijn er veel mogelijkheden als technieker door het breed palet aan verscheidene klanten. De concrete antwoorden op deze vraag varieerden onderling:

  • Correctheid
  • Interessante loonvoorwaarden
  • Variatie en vrijheid in je job
  • Flexibiliteit

Welke waarden draagt Techs+Tools volgens jou het beste uit?

De quote “There is no I in team” dragen we bij Techs+Tools hoog in het vaandel en dat bevestigen onze techniekers. Tijdens het interview was snel duidelijk dat collegialiteit en teamspirit belangrijke waarden zijn binnen ons bedrijf die we met succes uitdragen. Leuke collega’s in combinatie met open communicatie, ondersteuning, erkenning en respect naar elke medewerker in de Techs+Tools familie.

Op welke verwezenlijking(en) tijdens je job ben je trots?

De waarde ‘ondersteuning’ kwam weer aan bod. Zowel in het voorzien van degelijk gereedschap als in de dagelijkse ondersteuning in het evolutieproces  van de technieker tot een krak in het vak.

“Ik had niet veel ervaring, maar leerde op korte tijd heel veel bij. Nu kan ik volledig zelfstandig werken” – Stefano 

De verantwoordelijkheden die elke technieker krijgt, eens ze goed opgeleid zijn, geeft hen een gevoel van vertrouwen en waardering. Iets wat de motivatie er dubbel en dik inhoudt.

Als je Techs+Tools in maximum 2 woorden zou moeten beschrijven, wat zou dat dan zijn?

Een moeilijke vraag waar toch mooie antwoorden uit resulteerden:

  • Michael: familiaal
  • Sammy: booming bedrijf
  • Dries: mijn werk
  • Hicham: jong bedrijf
  • Stefano: iedereen hetzelfde
  • Filip: stabiele werkgever

Wil jij ook graag werken als technieker? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wie weet verover jij wel een plaatsje in onze Techs+Tools familie!


Meer items 5 vragen aan de techniekers van Techs+Tools

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x