phone 016/74.47.91

Werving en selectie

Zoek je ervaren technici in vast dienstverband? Onze ervaren recruiters hebben een uitgebreide poule van technische profielen. Wij nemen het rekruteringsproces graag van je over.

Wil je een bepaalde technische functie binnen jouw onderneming invullen met een vaste werkkracht? Heb je nood aan een specifiek technisch profiel? Zoek je iemand met de juiste ervaring, die meteen in jouw team aan de slag kan?

Welkom bij Techs+Tools! 

Als expert in het rekruteren van technisch personeel ondersteunt Techs+Tools jouw bedrijf. Wij nemen de hele aanwervingsprocedure graag van jou over en gaan gericht op zoek naar vakmensen met de juiste kennis, ervaring en werkattitude om jouw team langdurig te versterken.

Wij duiken in onze database en helpen jou bij het vinden van de technieker met het profiel dat je bedrijf nodig heeft.

Voor techniekers met VCA certificaat, mecaniciens, elektromecaniciens, koeltechniekers, PLC programmeurs, pijpfitters, ... kan je gebruik maken van onze outsourcing.

Waarom kies je voor Techs+Tools?

  • Wij rekruteren technische profielen voor langdurige projecten.

  • Onze ervaren techniekers werken autonoom en kunnen meteen aan de slag.

  • Wij houden van transparante communicatie en duidelijke afspraken.

  • Onze rekruiters hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche.

  • Beschikbaarheid in de regio Leuven, Vilvoorde, Hasselt, Turnhout, Geel, Antwerpen en Aalst.

Techs+Tools komt graag langs om te luisteren naar jouw vraag, zodat we op zoek kunnen gaan naar een technische werkkracht die optimaal aansluit bij jouw onderneming. Vanuit de centrale regio Leuven werken wij voor bedrijven in de ruime omgeving van Leuven, Vilvoorde, Hasselt, Aartselaar, Turnhout, Geel, Antwerpen en Aalst.

Interesse in onze rekrutering op maat? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x